torsdag 18. november 2010

Kjellaug og Christians bryllup

På den dagen de hadde vært sammen i 10 år, fridde Christian til Kjellaug og fikk JA! Da ble mamma (dvs. jeg) veldig glad. Bryllupsdagen ble satt til 22. mai 2010 – og da hadde de vært sammen i 11 år.




Bruden hadde 100% regi. Hun hadde 110% oversikt, og fordelte ansvar og jobber til oss som skulle delta i forberedelsene. Christian opptrådte som statist en skjelden gang. Ivar og jeg skulle stå for alkoholinnkjøpet, så vi ble nødt til å reise verden rundt for å få handlet taxfritt, stakkar ;o) Og det ble til slutt nesten 75 stk. som sa ”Ja, takk” til å delta i bryllupet.



Erika, Kjellaugs søster, og Jan-Gunnar, Christians kamerat fra barne- og ungdomsskolen, var forlovere. Benedicte og Mathias, Kjellaugs lillebror på 5 år, var brudepike og brudesvenn.

Været var strålende og seremonien i Eidsfoss kirke var veldig flott. Knut prest gjorde en flott jobb. Og det gjorde også Laila Thorrud, Kjellaugs mormor. Hun holdt et flott foredrag om Eidsfoss kirke før vielsen. Og Kjellaugs skolekamerat, Steinar, sang helt nydelig.









Etter vielsen dro brudeparet, forloverne og brudebarna på fotosession rundt i Eidsfoss i Atle Tollefsens veteranbil, mens gjestene trakk ned mot Hallen ved Eikern, hvor bryllupsfesten skulle holdes. Der ventet det forfriskninger og en guidet tur på kulturstien i Eidsfoss med Laila for dem som ønsket det. Jeg hørte flere som sa at det hadde vært veldig interessant.







Da brudetparet var tilbake, startet selv festen og bespisningen. Det ble servert deilig Tapas og et vell av desserter og kaker etterpå. Under middagen ble det holdt mange flotte taler. T.o.m. jeg holdt tale for første gang i mitt liv.









Og så var det dans. Helt på slutten av kvelden opptrådte bandet Phobia, hvor Kamilla, Benedictes venninne fra barnehagen og hele skoletiden, spiller bass.




Da festen begynte å ta slutt ved 01 – 02-tiden, kjørte jeg først brudeparet hjem, og deretter et par turer med en del av gjestene som skulle overnatte hos oss.

Dagen etter ble det opprydding på Hallen med en del av de samme som hadde stått for arrangementet dagen før. Thore, stefaren til Kjellaug, og Ivar sto for oppvasken.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar