tirsdag 4. august 2009

Spania april/mai 09

Lørdag 25.april dro Ivar og jeg til Malaga hvor det sto en helt ny Citroén Berlingo og ventet på oss. Så dro vi til Fuenigirola hvor vi hadde leid leiligheten til en kollega i BOS.

Det viste seg å være en flott penthouseleilighet 2.000 skritt fra Fuenigirola sentrum ;o) Avstander blir målt med skritteller. Den lå på en høyde med flott utsikt til Middelhavet fra terrasse på begge sider av leiligeheten.

Det regnet den første dagen, men etterpå var det kun sol fra omtrent skyfri himmel resten av ferien. Vi spiste frokost i solen på terrassen hver morgen.
Vi besøkte Pippa og Tore som bodde på et lite sted nord øst for Malaga, ca. 2 - 3 timers kjøring fra der vi bodde. Hyggelig å hilse på dem igjen og den utrolig koselige schäfer'n deres, Luther. Pippa serverte lunsjtapas.

Ellers reiste vi en del rundt og beså oss. Vi var i Granada og La Hambra, i Mijas, Torremolinos, Marbella og Puerto Banus, samt Gibraltar.



Vi hadde en utrolig flott og avslappende ferie, og reiser gjerne tilbake når anledningen byr seg. Landet på Gardermoen igjen fredag 8.mai om kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar